JOBBA HOS OSS!

Bikepart är Skandinaviens största demontering för motorcyklar och vi utvecklas ständing. Tillsammans i vårt team arbetar vi varje dag för att bli mer effektiva och samtidigt skapa en rolig arbetsplats. Vår framtid ligger i försäljning av produkter online där majoriteten av våra kunder möter oss. Kundnöjdhet är ett ledord som vi ständigt arbetar efter. 

Är du vår nästa kollega? 

LEDIGA TJÄNSTER

PRODUKTADMINISTRATÖR

Bikepart Trollhättan AB (MC-demontering) är i en expansiv fas och söker dig som vill vara en i gänget som driver företaget framåt. Du bör vara beredd på att jobba i ett företag där det sker stor förändring mot det bättre hela tiden.

Vi söker dig som är motorintresserad, har god datavana och kan hålla i en kamera. Största delen av jobbet är att rengöra, fotografera och lägga ut produkter från demonterade motorcyklar i vår webshop men vissa dagar kan du även arbeta med logistik eller demontera delar från en MC.

Som person är du glad och positiv, välkomnar förändringar och kan ”hugga i” när det krävs. Då vi är en ganska ny organisation finns möjligheter för dig att vara med att sätta rutiner och att jobba fram bra och effektiva arbetssätt.

Vill du vara en i gänget som driver Bikepart framåt? Skicka personligt brev och CV till jobb@biketrollhattan.se. Vi rekryterar löpande och ser gärna din ansökan så snart som möjligt.


Kvalifikationer

Utbildning, krav: Gymnasial utbildning

Språkkrav: Svenska, Engelska

Om anställningen

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning

Lön: individuell lönesättning

ANSÖK DITT NÄSTA JOBB HÄR